ظاهرا مردم آلمان هنوز هم باید تاوان افسانه هولوكاست را بپردازند. آنها نباید در این مورد حرف بزنند، در مورد آن تحقیق كنند و یا شبهاتی نسبت به آن ایجاد كنند. مردم آلمان تنها مجبورند كه از جیب خود تسلیحات و كمك های مالی را به حساب رژیم صهیونیستی واریز كنند تا هیچ موضوعی باعث رنجش و ناراحتی صهیونیست ها نشود.
**آلمان به هزینه خود به اسرائیل سلاح می دهد
------------------------------------------------------
روزنامه آلمانی زبان BASLER ZEITUNG در مطلبی تحت عنوان 'سلاح های آخر زمانی اسرائیل از آلمان' نوشت اسرائیل در حال خرید زیردریائی هائی از آلمان است كه بخشی از هزینه آن از سوی دولت برلین قرار است تامین شود.
سایت اینترنتی مجله معتبر اشپیگل چاپ آلمان گزارش كرده كه این زیر دریائی ها را می توان مجهز به موشك های اتمی كرد و دستگاه بسیار سری برای پرتاب اینگونه سلاح ها روی آنها نصب شده است.
ایهود باراك وزیر دفاع اسرائیل اخیرا تاكید كرده بود كه آلمانی ها باید افتخار كنند كه موجودیت اسرائیل را برای سالها تضمیمن نموده اند. این درحالیست كه دولت آلمان تاكنون این موضوع كه این زیردریائی ها به سیستم حمل و شلیك موشك های اتمی مجهز خواهند شد را تكذیب می كرد. البته معاون سابق وزارت دفاع آلمان و همچنین رئیس برنامه ریزی تسلیحاتی سابق این وزارتخانه تاكید می كردند كه همیشه براین باور بودند كه اسرائیلی ها هرگز تلاش نخواهند كرد كه این زیر دریائی ها را مجهز به سلاح اتمی كنند. این درحالیست كه اسناد وزارت امورخارجه آلمان مربوط به سال 1961 نشان می دهند كه دولت های وقت آلمان از آن زمان از این مقاصد دولت اسرائیل آگاه بوده اند.
ضمنا سایت 'یونایتد پرس اینترنشنال' نیز به نقل از منابع موثق كه از ذكر نام آنها خودداری نموده، تائید كرده است كه زیردریائی های جدیدی كه دولت آلمان به اسرائیل می دهد می توانند مجهز به سلاح اتمی شوند.
این سایت گزارش كرده كه این زیردریائی ها می توانند به موشك های كروز با كلاهك های اتمی مجهز شوند كه برد آنها 1500 كیلومتر است. این امر به اسرائیل این امكان را می دهد كه حمله دوم را انجام دهد. به همین خاطر نیز این زیردریائی ها را سلاح های آخر زمانی هم می نامند. این زیردریائی ها ازسوی شركت كشتی سازی 'هوالد ورك' آلمان كه زیرمجموعه شركت 'كروپ تیسون' آلمان هستند ساخته می شوند. آلمان تاكنون سه فروند از این زیردریائی ها را به اسرائیل تحویل داده و قرار است سه فروند دیگر را نیز تا سال 2017 تحویل آن دهد.
براساس گزارش نشریه 'جروزالم پست' چاپ تل آویو، یك هیات نظامی اسرائیل اخیرا از این شركت كه در حال ساخت این زیردریائی ها است در آلمان دیدن كرده است. این زیردریائی ها كه از نوع دلفین بوده جزء مجهزین نوع زیردریائی دیزلی – الكتریكی در جهان هستند. ضمنا بسیار دشوار می توان رد این زیر دریائی ها را گرفت.
گفته می شود كه رژیم صهیونیستی قصد دارد كه در كنار این شش زیردریائی، سه زیر دریائی دیگر نیز به دولت آلمان سفارش دهد. اسرائیل ظاهرا قرارداد خرید شش فروند زیردریائی مزبور را اخیرا امضا كرده است. دولت آلمان یك سوم هزینه ساخت این زیردریائی ها را بعهده گرفته است.
نشریه جروزالم پست گزارش كرده است كه دولت آلمان دو زیر دریائی از سه زیردریائی را كه تحویل اسرائیل داده به آن اهدا كرده است. ضمنا در زمینه زیردریائی سوم نیز در هزینه آن تا حدودی سهیم شده بود. دولت آلمان در ازای این امر امیدوار است كه دولت اسرائیل در سیاست شهرك سازی های خود در سرزمین های اشغالی فلسطین تعییراتی بوجود آورد. ولی تاكنون هیچ علامتی ازسوی دولت اسرائیل كه نشان بدهد در حال تغییر این سیاست خود است مشاهده نشده است.
**رژیم صهیونیستی بدون انجام شرایط آلمان، تسلحات دریافت می كند
------------------------------------------------------------------------------
دولت آلمان انتقادات به فروش زیردریائی ها به اسرائیل را رد كرد. به نوشته NEUE ZURCHER ZEITUNG 'استفان زایبرت' سخنگوی دولت آلمان روز گذشته در برلین تاكید كرد كه امنیت اسرائیل جزء اولویت های آلمان است. همین مسئولیت و اولویت نیز باعث فروش این زیردریائی ها به این كشور بوده است.
وی اضافه كرد كه قرارداد فروش این زیردریائی ها به اسرائیل در زمان گرهارد شرودر صدر اعظم سابق آلمان امضا شده است.
وی در خصوص این سئوال كه آیا این زیردریائیها را می توان به سلاح اتمی نیز مجهز نمود تاكید كرد كه آلمان آنها را بدون سیستم تجهیز به سلاح اتمی تحویل اسرائیل می دهد و افزود كه اطلاعی از اینكه اسرائیل نیز بخواهد بعدا آنها را مجهز به سلاح اتمی كند ندارد.
پیش از آن اپوزیسیون در آلمان خواهان روشن شدن موضوع در زمینه فروش این زیردریائی ها به اسرائیل شده بود. 'رولف موتسنیچ' سخنگوی كمیسیون سیاست خارجی مجلس آلمان تاكید كرده بود كه دولت باید روشن نماید كه آیا درست است كه این زیردریائی ها به سیستم حمل سلاح اتمی مجهز می شوند یا خیر؟ البته تاكنون دولت آلمان فروش این زیردریائی ها به اسرائیل را تحت این عنوان توجیه می نمود كه آنها دارای ماهیت بازدارندگی متعارف هستند.
'گرگور گیزی' رئیس فراكسیون حزب چپ در مجلس شورای ملی آلمان خواهان توضیح كامل ازسوی دولت در باره فروش این زیر دریائی ها به اسرائیل و توقف ادامه فروش اینگونه سلاح ها به اسرائیل گردید.
'یورگن تریتین' رئیس فراكسیون حزب سبز در مجلس ملی آلمان تاكید نموده كه شگفت انگیز است كه دولت آلمان شرایط و مقررات خود را نیز رعایت نمی كند، زیرا دولت آلمان فروش این زیردریائی ها به اسرائیل را منوط به آن كرده بود كه دولت اسرائیل سیاست شهرك سازی خود در سرزمین های اشغالی فلسطین را تغییر دهد، ایجاد یك ساختار تصفیه آب در نوار غزه را امكان پذیر نماید و پولهای مسدود شده فلسطینی ها را به آنها مسترد دارد. این درحالیست كه اسرائیل هیچیك از این شرایط را برآورده نكرده است. اسرائیل تنها قدرت اتمی در خاورمیانه است. مدتهاست كه مشخص شده بود كه اسرائیل زیردریائی های خریداری شده از آلمان را مجهز به سیستم حمل سلاح اتمی خواهد كرد.
اینك نشریه معتبر اشپیگل در جدیدترین شماره خود گزارش كرده كه اسرائیل می خواهد این زیردریائی های خریداری شده از آلمان را مجهز به سیستم حمل موشك های اتمی نماید.
'گونتر گراس' نویسنده مشهور آلمان و برنده جایزه ادبی نوبل نیز اخیرا در شعر خود به این موضوع اشاره كرده بود كه این امر بحث زیادی را در آلمان بوجود آورد.
**آلمان هر سلاحی را به رژیم اسرائیل تحویل می دهد
-------------------------------------------------------------
روزنامه آلمانی زبان Basler Zeitung نوشت: اسرائیل از آلمان هر سلاحی كه بخواهد بدست می آورد.
این روزنامه در خصوص فروش زیردریائی ها ازسوی آلمان به رژیم صهیونیستی با 'گیدو اشتاینبرگ' از بنیاد علوم سیاسی در برلین مصاحبه ای انجام داده كه بشرح زیر است:
س: آقای اشتانبرگ، اسرائیل زیردریائی هایی كه مجهز به بمب اتمی می توانند بشوند را برای چه می خواهد؟
ج: هدف اسرائیل از خرید این زیردریائی ها از آلمان آن است تا بازدارندگی هسته ای خود را متحرك سازد. یعنی اینك هر كشوری باید با حمله علیه اسرائیل روی این سلاح ها حساب كند حتی اگر حمله مستقیما به خاك اسرائیل صورت گیرد.
س: آیا آن همه اقلام نظامی موجود اسرائیل كافی نیست؟
ج: اسرائیل حتی امروز هواپیماهائی در اختیار دارد كه می توانند سلاح اتمی را حمل و به هدف مورد نظر شلیك نمایند ولی زیردریائی های مجهر به سیستم حمل و شلیك سلاح اتمی، استراتژی اتمی اسرائیل را انعطاف پذیرتر می نماید.
س: این قدرت بازدارندگی اسرائیل علیه چه كشوری است؟
ج: بطور كلی هدف این سلاح ها بازدارندگی ظرفیت نظامی ایران است. ایران امروز در منطقه تنها كشوری است كه می تواند تهدید نظامی برای اسرائیل باشد. البته برخی از كشورهای عربی در منطقه نیز می توانند اسرائیل را هدف قرار دهند ولی اسرائیل حتی بدون این زیردریائی ها نیز بر آنها برتری دارد.
س: آیا فروش زیردریائی ها از آلمان به اسرائیل اختلافات در این منطقه را تشدید نخواهد كرد؟
ج: خیر. سئوال سرنوشت ساز در سال 2012 آن است كه آیا اسرائیل در این سال با سلاح های متعارف خود به ایران حمله خواهد كرد یا نه. موضوع زیردریائی های اتمی زمانی مطرح خواهد بود كه ایران هم به قدرت اتمی تبدیل شود. البته این معامله اینك می تواند رژیم تهران را در زمینه قصد خود برای دستیابی به سلاح اتمی مصمم تر نماید.
س: فروش این زیردریائی ها به اسرائیل چه واكنش هائی را ازسوی همسایگان آن بوجود خواهد آورد؟
ج: بدون تردید با دید انتقادی به این معامله نگاه خواهد شد. ضمنا همسایگان اسرائیل یكباره به این نتیجه خواهند رسید كه آلمان بطور یكجانبه در كنار اسرائیل قرار گرفته است.
س: این خبر چگونه ازسوی عربستان سعودی بعنوان قدرت منطقه ای برداشت خواهد شد؟
ج: مسلما عربستان سعودی نیز دید انتقادی به این معامله خواهد داشت، زیرا شاهد خواهد بود كه اسرائیل در این زمینه نیز به برتری ویژه ای دست پیدا كرده است. ولی عربستان سعودی مدتهاست كه دیگر دشمن اسرائیل نیست و حتی در صورت حمله اسرائیل به ایران نیز آنرا تحمل خواهد كرد.
س: دولت اسرائیل نیز درخصوص افشای خبر فروش زیردریائی های مجهز به سیستم حمل سلاح اتمی توسط آلمان به این كشور از سوی نشریه اشپیگل نیز سهم داشته است. اسرائیلی ها بر خلاف همیشه بسیار باز درباره این امر صحبت می كنند. آیا محاسبه خاصی در پس این تاكتیك وجود دارد؟
ج: این موضوع می تواند قابل تصور باشد كه اسرائیل منافعی را در این امر می بیند كه موضوع این معامله فاش گردد. این جزء سیاست های اخیر اسرائیل است كه در اختلاف با ایران دیوار تهدیدها را محكم تر كند.
س: اطلاعات فاش شده درباره این زیردریائی ها تا چه حد مهم می توانند باشند؟
ج: موضوع انجام این معامله سالهاست كه برای همه روشن بوده و موضوع اتمی بودن آنها نیز بارها مطرح شده بود. برای من همیشه روشن بود كه اسرائیل این زیردریائی ها را مجهز به سلاح اتمی خواهد كرد.
س: یعنی شما از افشای این خبرها شگفت زده نشده اید؟
ج: به هیچوجه. حتی این موضوع در بین سیاستمداران در زمینه سیاست امنیتی در آلمان نیز جای سوال نداشت. مجهز نمودن این زیردریائی ها به سلاح اتمی برای سیاست بازدارندگی اسرائیل در برابر ایران آنقدر مهم بود كه مسلما حاضر به انصراف از آن نمی شد.
س: آیا شما خود شخصا انجام این معامله ازسوی دولت كشورتان را می توانید درك كنید؟
ج: خیر. من اگر مسئولیتی داشتم مسلما این زیردریائی ها را به اسرائیل نمی فروختم.
س: اسرائیل جزء چهار كشوری است كه تاكنون معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای را امضا نكرده است. ولی چرا آلمان به رغم این موضوع بازهم این زیر دریائی های اتمی را به آن فروخته است؟
ج: طبقه حاكم در آلمان مسئولیت ویژه ای را در قبال اسرائیل برای خود احساس می كند. این موضوع بیشتر به تاریخ معاصر آلمان ارتباط دارد. اسرائیل هر سلاحی كه نیاز داشته باشد ازسوی آلمان به آن داده می شود.
س: ولی اسرائیلی ها چنین زیردریائی هائی را از جاهای دیگر نیز می توانستند بدست آورند؟
ج: در این معامله چنین نبوده زیرا این زیردریائی ها از نظر فناوری دقیقا همان چیزی هستند كه اسرائیل خواهان آن بوده اند. البته اسرائیلی ها در زمینه تانك و یا هواپیماهای جنگی نیازی به آلمان ندارند.
س: آیا آلمان در اینجا در یك وضعیت سردرگم كننده قرار داشته یعنی از یك سو حمایت از یك كشور دوست و ازسوی دیگر، در برابر خطر رقابت تسلیحاتی در منطقه؟
ج: آلمان امروز نقش مهمی در زمینه ایجاد توازن قدرت در این منطقه دارد. البته این معامله اخیر با سیاست كلی آلمان در قبال خاورمیانه در تضاد است. ولی از یك سردرگمی در این زمینه نمی توان صحبت كرد، زیرا سیاست آلمان در قبال اسرائیل همیشه روشن بوده است. آلمان امروز تلاشش بیشتر این است كه پیامدهای رسانه ای این امر را تا حدودی تحت كنترل نگهدارد.
باجگیری رژیم صهیونیستی از آلمان به بهانه افسانه پوچ هولوكاست در بیش از نیم قرن گذشته با قدرت ادامه داشته و درحالیكه آلمان نیز در كنار سایر قدرت های غربی علیرغم صلح امیز بودن فعالیت هسته ای ایران بر سیاست خصمانه تاكید كرده است، رژیم جنگ طلب صهیونسیتی را به سلاح های هسته ای مجهز می كند.
پژوهش**9130**9123